Ledschermdirect bij de FBK games Hengelo

Beste lezer / lezeres,

Het weekend van zat 26 & zon 27 mei stond in het teken van de FBK games in Hengelo. Ledschermdirect was op beide dagen op verschillende locaties aanwezig met het ledscherm.

Zaterdag 26/05/2012

Vandaag was Ledschermdirect aanwezig met het scherm en een tweetal camera's. Het onderdeel kogelstoten vond plaats op de markt in Hengelo. Op het scherm was het onderdeel kogelstoten te volgen. Het gebruik van het led scherm maakte het mogelijk om het publiek op afstand te houden zodat de sporters zich beter kunnen concentreren op hun moment. Het geluid werd verzorgd door moederbedrijf Power Sound facilitair.

U kunt op de foto's klikken voor een vergroting.

FBK Markt klein

Zondag 27/05/2012

Vandaag was het de dag voor het grote FBK evenement met de andere atletiek onderdelen. Dit evenement vond plaats in het Fanny Blankers-Koen stadion te Hengelo. Ledschermdirect was aanwezig bij de ingang. Met het scherm werd het publiek namens de sponsoren welkom geheten op het evenement. Om half 6 werd het scherm omgedraaid. Zo konden de organisatie & de sponsoren het publiek na afloop bedanken. Ook werd er een 'tot volgend jaar!' gewenst.

FBK Stadion

FBK

FBK renners


Met temperaturen van meer dan 25 graden en een heerlijk briesje hebben wij genoten van het evenement. Het installeren van het scherm kostte een half uur. Daarna draaide de presentatie de hele dag non-stop door zonder menselijk ingrijpen. Gelukkig hebben wij de hele dag niet stil hoeven zitten. Via moederbedrijf Power Sound facilitair zijn wij tevens actief geweest met het verzorgen van het stadiongeluid.

Tot volgend jaar!

Christiaan Benting

« terug

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair