Feestweek Hollandscheveld

Beste lezer / lezeres,

Afgelopen zaterdag was het led scherm van Ledschermdirect op pad samen met moederbedrijf Power Sound. De locatie voor deze dag was de feestweek in Hollandscheveld. Het publiek kon genieten van de jaarmarkt, optredens op de podiumwagen en van demonstraties. Tevens liepen er artiesten tussen de mensen en kraampjes door om het publiek te entertainen. Om het evenement kracht bij te staan heeft de organisatie er voor gekozen om dit jaar voor het eerst een led scherm te plaatsen. Er is gekozen voor 3 verschillende beelden. Het scherm zelf werd strategisch geplaatst midden op een kruispunt zodat het vanuit alle hoeken goed zichtbaar was!

Dome camera led scherm

Dome camera

De dome camera werd voor het eerst gebruikt tijdens dit evenement. Deze camera, geplaatst onder het dakje van het scherm kan vanuit de regieruimte worden bestuurd. De camera is beweegbaar, kan in en uit worden gezoomd en wordt automatisch scherpgesteld. Om te kunnen zien wat er gefilmd wordt is er gebruik gemaakt van de monitors in de regieruimte. 

Met de dome camera konden op een speelse manier veel verschillende gebeurtenissen worden weergegeven. Deze camera kon bijvoorbeeld een shot maken van het podium met de artiesten, van het publiek of van de straatartiesten. Deze straatartiesten maakten op hun beurt weer op een speelse manier gebruik van het scherm. Ze gingen bijvoorbeeld richting het scherm staan spelen zodat het publiek in de hele straat hun talent kon bewonderen. Het op het scherm weergeven van het publiek gaf ten slotte ook leuke reacties, als mensen doorhadden dat ze gefilmd werden gaven ze de grappigste reacties!

Camera op afstand

Op 500 meter afstand stond bij het volgende kruispunt een camera opgesteld. Door middel van een lange UTP kabel konden er beelden worden weergegeven op het scherm. Deze camera kon shots maken van het publiek en van turn / gym demonstraties. Zo kon het publiek wat bij het scherm stond ook volgen wat er verderop gebeurde!

Reclame coop led scherm

Reclameboodschappen

Ten slotte werden er boodschappen van sponsoren weergegeven. De lokale ondernemers die het evenement sponsorden mochten hun advertentie op het scherm weergeven. Deze manier van adverteren is de perfecte manier om op een goedkope manier de hele regio te bereiken!

 

« terug

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair