Weekend Kerkrade & Velp

Beste lezer / lezeres,

Vrijdag zaterdag & zondag was er bij Highlite (leverancier van het scherm) het jaarlijkse dealerweekend. Binnen was er een plek gereserveerd voor Ledschermdirect.nl om het scherm te plaatsen. Op deze manier was het voor de collega's te zien wat Ledschermdirect.nl te bieden had. Tevens kon leverancier Highlite laten zien hoe het led scherm als eindproduct gebruikt kan worden.

Door gebruik te maken van de dome camera werden er camerabeelden vanaf de beursvloer weergegeven. De nieuw gedrukte flyers dienden ter ondersteuning van het product. Namens het team van Ledschermdirect.nl bedanken wij graag leverancier Highlite voor de ter beschikking gestelde plaats en de goede verzorging tijdens het evenement!

Op zondagmorgen ging Ledschermdirect weer op pad. Ditmaal naar Velp voor de Posbankloop. Bij de start/finish werden er camerabeelden en sponsorberichten weergegeven. Een mooi evenement met prachtig weer!

« terug

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair