Gigantengala

Ledschermdirect was dit jaar voor de 2e keer aanwezig bij het Gigant FM Gigantengala. Dit keer kon er gebruik gemaakt worden van de nieuwe dome camera welke is bevestigd aan het scherm zelf. Dit zorgde er voor dat het mogelijk was om shots te nemen van het publiek gezien vanaf de voorkant van het evenemententerrein. Naast deze camera was er nog een camera aanwezig op het podium zelf en een camera naast de Front of House bij de geluidstechniek. Door gebruik te maken van deze 3 camera's konden de artiesten en het publiek vanuit vrijwel elke hoek op het scherm vertoond worden.

Het scherm werd gebruikt voor zowel het vertonen van livebeelden als het weergeven van berichten van sponsoren. De sponsoren, welke vrijwel allemaal aanwezig zijn tijdens het evenement konden er zeker van zijn dat hun logo zo goed werd gezien!

Het led scherm en de podiumwagen, welke geleverd was door onze moederorganisatie Power Sound Facilitair tijdens het gigantengala.

« terug

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair