City-Run Hardenberg

Op vrijdag 20 april 2012 was Ledschermdirect te vinden bij de Hardenberg City-Run. Dit jaarlijks terugkomende hardloop evenement is een van de dingen die Hardenberg op de kaart zet. Tijdens de run werd er gelopen door het (winkel) centrum. De organisatie zorgt er al sinds 2005 voor dat alles soepel verloopt. De run trekt niet alleen hardlopers aan, er stond veel publiek langs de lijn.

Dit jaar zijn er 2224 lopers over de finish gekomen. 1135 van deze finishers waren schoolkinderen. De rest van de lopers waren opgemaakt uit hobby lopers, professionele lopers en deelnemers aan de bedrijvenloop.

 Er werd gelopen op de volgende afstanden: 

 • 750 meter
 • 1km
 • 3km
 • 5km
 • 10km

Ledschermdirect was aanwezig met het ledscherm en een cameraman die verderop langs het parcours stond. Op deze manier kon er op de start/finish locatie (marktplein) genoten worden van live-beelden van de rennende deelnemers op het grote scherm. Tevens konden de sponsoren hun bericht kwijt aan het publiek.

City-Run Hardenberg 3

City-Run Hardenberg

City-Run Hardenberg 1 

Dit evenement vond plaats in het centrum van Hardenberg.
Grotere kaart weergeven

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair