Gigant FM Gigantengala

Op zondag 3 juni 2012 stond Erica weer op zijn kop. De organisatie bestaande uit radiostation Gigant FM, café de Koperbar in Erica en de Zuidoosthoeker is er ook dit jaar weer in geslaagd een succesvolle editie neer te zetten van het Gigant FM Gigantengala. Op dit feest voor iedereen kan ieder jaar worden genoten van grote namen zoals Jan Smit, de 3 J's en Roxanne & Dre Hazes en regionale opkomende artiesten.

Ledschermdirect was dit jaar voor het eerst aanwezig op dit evenement. Moederbedrijf Power Sound facilitair verzorgt al enkele jaren het geluid. Doordat de samenwerking in de afgelopen jaren succesvol is verlopen was dit een logische stap. Deze prettige samenwerking is dit jaar voortgezet, dit keer met een extra dimensie. Door gebruik te maken van video viel het op dat het publiek zich ten opzichte van voorgaande edities meer verspreidde over het terrein. Doordat de artiesten op het led scherm te zien waren konden de fans volop genieten zonder te hoeven dringen. Tevens konden de sponsoren hun logo's en boodschappen full colour uiten tussen de optredens door.

De organisatie was uitermate goed te spreken over het toepassen van het ledscherm. Wij zetten de samenwerking met de organisatie van het Gigantengala graag nog vele jaren voort. Voor informatie over de inzet van het Led scherm, de regie en meer verwijzen wij u naar het nieuwsbericht over het gigantengala.

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair