Gigant FM Gigantengala

**Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Voor meer informatie over het verloop & de rol van Ledschermdirect kunt u terecht bij het nieuwsbericht.

Op Zondag 3 juni is het weer zo ver!

Het jaarlijks terugkerende Gigantengala muziekfeest, georganiseerd door het team bestaande uit radiostation Gigant FM, café de Koperbar in Erica en de Zuidoosthoeker komt er weer aan. Op dit feest voor iedereen worden opkomende regionale artiesten afgewisseld met grote namen zoals Jan Smit, de 3 J's en Roxanne & Dre Hazes. 

Het evenement zal plaatsvinden in Erica (onder Emmen) op de Havenstraat van de Koperbar tot het marktplein. Kaarten zijn tot 1 juni te verkrijgen. Op de website van het gala is de mogelijkheid tot bestellen en er is een lijst te vinden met verkooplocaties.

Ledschermdirect zal aanwezig zijn met het Ledscherm voor live-weergave van het spektakel en boodschappen van sponsoren.

Gigant FM Gigantengala
Grotere kaart weergeven

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair