Het glazen huis

Radio Loco hield vorige week vrijdag en zaterdag op de markt in Coevorden een geldinzamelingsactie voor de inrichting van twee belevingskamers. Deze belevingskamers zijn bedoeld voor de bewoners van het zorgcentrum Aleida Kramer in Coevorden. Een belevingskamer is een kamer waar de bewoners 'terug in de tijd' kunnen. Ze kunnen hier voortaan genieten van extra rust en privacy.

Tijdens dit evenement hebben we in samenwerking met Radio Loco / Nieuwsnet Coevorden de kans gehad om 2 dagen live proef te draaien. De heren van Loco waren zeer enthousiast over het scherm en voor Ruud, Koert, Bard en mij was het een goed gevoel om ons product voor het eerst live in werking te zien. Op het scherm waren berichten van sponsoren te zien en live-beelden van uit het glazen huis.

De reactie van de heren van Loco was als volgt: "De snelheid en flexibiliteit van het scherm is super. Het scherm werkt uitstekend en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit, snelheid en geleverde service."
Grotere kaart weergeven

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair