Deze 10 + 3 punten maken het LED scherm van Ledschermdirect het meest complete LED scherm van Nederland

Ledschermdirect levert tegen een scherp tarief het meest compleet uitgeruste LED scherm van Nederland. Ledschermdirect heeft als doel om met dit LED scherm voor ieder evenement de perfecte oplossing te bieden. Vanwege dit streven werkt Ledschermdirect met de meest compleet uitgeruste video trailer van Nederland. Op deze pagina vindt u de ruime standaarduitrusting van het LED scherm en de bijpassende opties waarmee u uw evenement nog completer maakt. Lees verder en kom er achter waarom Ledschermdirect ook het perfecte LED scherm voor uw evenement levert!

1) Een LED scherm van hoge kwaliteit 

 LED scherm paneel achterkant

Ledschermdirect maakt gebruik van een ledscherm wat bestaat uit 18 gekoppelde hoge kwaliteit SMD LED panelen. Samen vormen de modules een imposant scherm van 3,84m x 2,16m groot. Deze LED panelen, met de beste prijs/kwaliteit verhouding, maken het mogelijk dat wij u een scherm met hoge beeldkwaliteit kunnen bieden tegen een nette prijs. Dit type LED panelen heeft dienst gedaan bij onder andere de concerttour van Within Temptation, het WK en de Nederlandse bevrijdingsfestivals. Tijdens deze evenementen heeft dit product zich op het gebied van betrouwbaarheid & beeldkwaliteit ruimschoots bewezen. 

Het heldere breedbeeld (16:9) P10 LED scherm met een kijkhoek van maar liefst 140 graden horizontaal en 100 graden verticaal levert voor ieder buitenevenement het perfecte beeld. Het scherm is IP 65 gecertificeerd wat het mogelijk maakt om zelfs in de zwaarste regenbuien door te draaien. Door het relatief lage maximale stroomverbruik van 6 kW en een gemiddeld stroomverbruik van 2,4 kW is het scherm op iedere locatie in te zetten.

 

2) Gratis transport en razendsnelle opbouw in heel Nederland*

Ledschermdirect LED scherm in trailerLedschermdirect maakt voor het transport van het led scherm gebruik van een nette op maat gebouwde trailer. De gesloten trailer beschermt het scherm en heeft een ingebouwde regieruimte. De hydraulische hijsinstallatie waarin het LED scherm is bevestigd zorgt voor een snelle opbouwtijd (15 minuten). Het LED scherm kan onafhankelijk van de trailer gedraaid worden en is op te bouwen door slechts één persoon! Het LED scherm transporteren wordt vervoerd met een IVECO Daily, deze bus heeft voldoende trekkracht en biedt een ruime laadruimte voor accessoires. Het scherm transporteren wij kostenloos door heel Nederland!* 

*m.u.v. de waddeneilanden

3) Ruime hoeveelheid aansluitingen

 • 4x HDMI input
 • 4x HD-SDI input
 • Verschillende analoge inputs
 • 1x HDMI program output
 • 1x HD-SDI program output
 • 1x HD-SDI aux output
 • 1x HD-SDI multiview output 
 • 2x XLR tbv audio in
 • 2x XLR tbv audio out
 • 230V schuko

Gebruikte standaard: 1080i50

De achterkant van de Blackmagic ATEM Production Studio in het LED scherm

4) Veel ondersteunde videobronnen

Het LED scherm kan de volgende door u aangeleverde bronnen weergeven:

 • VLC media player compatibele videobestanden
 • Powerpoint presentaties
 • Logo's als .JPEG afbeeldingen via een USB stick
 • Televisie (via optionele satelietontvanger)

Staat uw videobron hier niet bij? Als u contact opneemt hebben wij een oplossing.

 

   Het LED scherm ondersteunt blu-ray         

5) LED scherm bediening door vakkundig personeel

Het LED scherm wordt standaard geleverd inclusief één van onze enthousiaste collega's. Hij verzorgt voor u de op- en afbouw van het LED scherm en zorgt er voor dat alle door u aangeleverde videobronnen goed werken. Indien gewenst verzorgt hij voor u de videoregie en bedient hij de dome camera vanuit de regieruimte. Naast de standaard technicus levert Ledschermdirect regelmatig professionele cameramensen voor meervoudige videoregistratie. Samen brengen zij uw evenement in beeld!

6) Powered by Blackmagic ATEM Production Studio 4K

Het LED scherm is uitgerrust met de Blackmagic ATEM Production Studio 4k

 

ATEM control panel tbv aansturing LED scherm

Blackmagic is op dit moment het merk op het gebied van professionele video. Met de ingebouwde Blackmagic ATEM Production Studio 4K videomixer is het mogelijk om live te switchen tussen 4 HD-SDI ingangen en 4 HDMI-ingangen. Door de grote hoeveelheid ingebouwde effecten is het mogelijk om voor iedere live video-mix de gepaste overgangen te gebruiken. De ingebouwde audio mixer maakt het mogelijk om op ieder moment het gewenste geluid weer te geven via de twee XLR-uitgangen. Kortom: Met de Blackmagic ATEM Production Studio 4K is het LED scherm voorzien van alle faciliteiten voor een professionele live-videomix op iedere locatie.

 

7) Complete regieruimte met duidelijke weergave en eenvoudige bediening

Door de twee ingebouwde 24" monitoren kunt u zeer goed overzicht houden over de videobronnen en het verloop van het evenement. De monitoren zijn op ooghoogte geplaatst zodat de regisseur ook tijdens lange dagen comfortabel en geconcentreerd zijn werk kan doen. Op het 'multiview' scherm zijn de 8 verschillende ingangen (4x HDMI + 4x HD-SD) te zien. Ook kunt u op dit scherm het livebeeld en het preview beeld bekijken. Op het bedieningsscherm zijn de verschillende kanalen te vinden, is de videomixer te configureren en kunt u eenvoudig live videobeelden mixen. Het scherm wordt geleverd met een standaardconfiguratie.

 

8) Met het ingebouwde aggregaat is het LED scherm overal inzetbaar!

 

Aggregaat tbv stroomvoorziening van het LED scherm

 

Het ledscherm dient te worden gevoed met een 32 ampere krachtstroomaansluiting. Voor het geval er geen 32 ampere krachtstroomaansluiting aanwezig is op de locatie is het mogelijk om gebruik te maken van het aggregaat. Met het aggregaat kan het led scherm ongeveer 7 uur volledig autonoom functioneren afhankelijk van het gebruik en het weer (helderheid scherm). Om de apparatuur te beschermen mag de aggregaat alleen gebruikt worden voor het led scherm en toebehoren zoals een laptop.

 

9) Een dome camera met zoomlens in de nok van het LED scherm

 

 

Het LED scherm is uitgerust met een domecamera met hoogwaardige optische zoom welke zich op 6 meter hoogte bovenaan de mast bevindt. Door de flexibelheid van de camera is het mogelijk om het gehele gebied aan de voorkant van het scherm te bestrijken. De dome camera kan met een joystick vanuit de regieruimte worden bewogen en ingezoomd, scherpstellen gaat automatisch. De dome camera is uitermate geschikt om interactie te krijgen met uw publiek, de aandacht vast te houden tijdens pauze's en om extra aandacht te vestigen op het scherm en dus ook de berichten van uw sponsoren. 

 

10) Airconditioning in de regieruimte

De LED trailer is uitgerust met een airco in de regieruimte. Deze airco zorgt er voor dat zelfs tijdens de warmste dagen de apparatuur en de regisseur goed blijven functioneren. De airco is in te stellen op de gewenste temperatuur en kan ook worden gebruikt als verwarming tijdens de koudere dagen.

 

Optie 1): Weergave van uw evenement met meerdere camera's

JVC GY-HM600

Niets is zo mooi voor uw bezoekers en sponsoren als live videoweergave van uw evenement. LEDschermdirect maakt gebruik van HD camcorders met HD-SDI kabelhaspels welke goed zijn voor een maximale afstand van maar liefst 80m tussen de camera en LED trailer. Het gebruik van live video zorgt er voor dat uw gasten nergens op uw evenementlocatie iets hoeven te missen. Beschikt uw evenementlocatie over horeca met terrassen? Door het plaatsen van een LED scherm met cameraweergave missen ook de mensen op uw terrassen geen moment en blijven ze langer zitten. Als extra voordeel zorgt live videoweergave er voor dat de aandacht extra goed op het scherm wordt gevestigd en uw sponsorberichten extra goed worden gelezen. 

Ledschermdirect kan meerdere camera's leveren inclusief bediening. Met slechts één extra camera kunt u, door de ingebouwde dome camera, uw publiek al verwennen van videoweergave met shots uit meerdere hoeken. Standaard ondersteunt het LED scherm meerdere camera's.

Optie 2): Draadloze camera weergave

 

Sinds kort beschikt LEDschermdirect.nl over een draadloze video zender en ontvanger. Met deze set kan in hoge kwaliteit (1080i50 = Full HD) draadloze video worden gestreamd over enkele honderden meters. De vrijheid van rondlopen zonder kabels maakt het voor de cameraman mogelijk om vanaf de meest gekke locaties (balkon, draaimolen, auto, boot, hoogwerker, kraan, etc) beelden te schieten voor op het LED scherm. Daarnaast is het mogelijk om 'over het terrein te lopen' wat altijd zorgt voor leuke spontane beelden. Kortom: Een draadloze camera met cameraman is een prachtige aanvulling op iedere meercamera live registratie. 

Optie 3): Professionele geluidsinstallatie's in allerlei soorten en maten

ZX-3 voor geluidsinstallatie LED scherm 802 luidspreker voor geluidsinstallatie LED scherm

Het moederbedrijf van Ledschermdirect.nl is met haar 35 jaar ervaring een professionele speler op het gebied van verhuur, verkoop en aanleg van professionele geluidsinstallaties. Het LED scherm kan worden geleverd in combinatie met een geluidsinstallatie, groot of klein, samengesteld voor uw evenement. Natuurlijk levert Ledschermdirect ook randapparatuur van professionele merken zoals draadloze microfoons en afspeelapparatuur. Onze geluidsinstallaties zijn geschikt als omroepinstallatie en kunnen tevens gebruikt worden voor het weergeven van videoboodschappen en muziek. Indien gewenst kan Ledschermdirect ook de totale geluidstechniek voor uw evenement verzorgen. Zo heeft u maar één aanspreekpunt voor de techniek, wel zo makkelijk!

 

Vraag een offerte aan en laat u verbazen door onze scherpe tarieven!

Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen? Geen probleem! Dit kunt u eenvoudig doen op de offerte aanvragen pagina. 

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via de contactpagina

Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair