Miss Summer Verkiezing

Elk jaar wordt de hoofdstraat in Dalen omgetoverd tot het toneel van de Miss Summer Verkiezing. De missen, die allemaal een bedrijf vertegenwoordigen, laten zich op de mega-catwalk van 60 meter van hun beste kant zien. Vorig jaar was Maud Kip de winnares, wie zal dit jaar winnen? Voor meer informatie over het evenement en een lijst van de deelneemsters van de vorige jaren kunt u hier terecht.

Het evenement vindt plaats op 02-09-2012 van 13:00 tot ongeveer 17:00. De toegang is vrij maar om zeker weten dat ze een goed plekje hebben zitten veel mensen al om 12 uur klaar!

Ledschermdirect zal aanwezig zijn met het Ledscherm en een cameraman om ervoor te zorgen dat het publiek geen moment mist, tevens zullen wij berichten vertonen van de bedrijven die dit evenement mogelijk maken.
Grotere kaart weergeven

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair