Over ons

Ledschermdirect is een handelsnaam van Power Sound facilitair, een bedrijf wat sinds 1980 op professionele wijze actief is in de evenementenverhuur. Binnen de organisatie is veel ervaring aanwezig op het gebied van evenementondersteuning. Onder andere geluid, licht, podiumwagens en zaalaankleding behoren tot het vaste assortiment. Vanwege de unieke eigenschappen en vele mogelijkheden van het led scherm hebben wij besloten deze via een nieuwe naam en website aan te bieden. Dit betekend dat het mogelijk is om uw led scherm uit te breiden met alle producten uit het brede assortiment van ons moederbedrijf.

Door onze ervaring in de evenementverhuur te combineren met de eisen en wensen van onze vaste partners & klanten zijn wij gekomen tot het concept "ledschermdirect". Dit concept staat voor gemak en duidelijkheid. Wij verhuren een zeer compleet uitgerust hoogwaardig led scherm voor een marktconform tarief in heel Nederland. U hoeft zich geen zorgen te maken om bediening, aansluitingen of transport en weet direct waar u aan toe bent. Met ledschermdirect wordt evenementen organiseren een stuk eenvoudiger. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en laat u verbazen door onze scherpe tarieven!

 

Podiumwagen Power Sound

 

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair